Geodataarbeid

Tema

Planarbeid

Veiledning i planarbeid for kommuner og andre offentlige og private virksomheter som lager og forvalter arealplaner.

Forvaltning av kartdata

Veiledninger, verktøy og rutiner for forvaltning, drift og vedlikehold av kartdata som inngår i Felles kartdatabase (FKB).

DOK og temadata

Kartgrunnlag for å sikre en kunnskapsbasert og effektiv planlegging og saksbehandling.

Nasjonalt register over luftfartshindre

Nasjonalt register over luftfartshindre (NRL) er et digitalt register over alle innmeldte hindre for luftfart, samt hindre som er funnet gjennom kontroller utført av Kartverket.

Standardisering

Her finner du alt Kartverket gjør innen standardisering.

Nyheter geodataarbeid

Historiske ortofoto i Agder

Hvordan så hjemstedet ditt ut da du var liten? Med over 10.000 historiske flybilder på blokka, er det gode muligheter for å finne bilder fra nettopp din barndoms sommer på norgeibilder.no i tiden som kommer.

Norge digitalt aktivitet i Troms og Finnmark

Alle Norge digitalt-utvalgene har avholdt møter i juni. En av hovedsakene på møtene var bekymringen for ressurs- og rekrutterings-situasjonen innen fagområdet i vår del av landet. En oppsummering gir deg detaljene.

Vis alle nyheter

Arrangementer og kurs

Workshop: Naturmangfald i planlegging

I 2021 hadde vi eit webinar om berekraft i kommunal planlegging. No som samfunnet har opna opp kan vi endeleg følge opp med ein workshop med fysisk deltaking. Emnet for workshopen er naturmangfald i kommunal forvalting, med fokus på kommunedelplan for biologisk mangfald.

Teknologiforum 2022

I år blir Teknologiforum arrangert den 22. og 23. november, på Scandic Oslo Airport, Gardermoen. Sett av dagene allerede nå!

Vis alle arrangementer

Hold deg oppdatert. Meld deg på nyhetsbrevet vårt.