Kartverket Agder

Kartverket Agder har ansvar for etablering og drift av en infrastruktur av geografisk informasjon for fylket. Vi har kontorsted i Kristiansand.

Kontakt oss

Besøksadresse
Fylkeshuset,
Tordenskjolds gate 65,
4614 Kristiansand

Postadresse
Kartverket Agder,
Postboks 600 Sentrum,
3507 Hønefoss

Pakker/ tidsskrifter
Kartverket Agder,
Postboks 511 Lundsiden,
4605 Kristiansand

Fakturaadresse (EHF)
9908:971040238

Skal du levere noe til tinglysing?

Arrangementer

Arendalsuka: Sjøveien er miljøveien

Norge har verdens nest lengste kystlinje, er en av verdens ledende havnasjoner og verdens rikeste land. Hvorfor har vi ikke kommet lenger med det grønne skiftet til sjøs?

Matrikkel-mandag

Mandag 5. september snakker vi om søknad om autorisasjon for de som ønsker å bli autoriserte eiendomslandmålere i matrikkel-mandag.

Adresseseminar 2022

Møtestedet for deg som jobber med adresser og adresseregister.
Årets seminar arrangeres tirsdag 13. og onsdag 14. september.

Eiendomsrettsseminar

Juridisk tjeneste i Kartverket inviterer igjen til eiendomsrettsseminar etter en koronapause. Seminaret holdes 21.-22. september 2022 på Sundvolden Hotel.

Teknologiforum 2022

I år blir Teknologiforum arrangert den 22. og 23. november, på Scandic Oslo Airport, Gardermoen. Sett av dagene allerede nå!

Vis alle arrangementer

Nyheter

Rullering av geodataplanen

Den årlige revisjonen av geodataplanen for Agder er i gang. Har du husket å gi dine innspill? Frist for tilbakemelding er 1. september.

Historiske ortofoto i Agder

Hvordan så hjemstedet ditt ut da du var liten? Med over 10.000 historiske flybilder på blokka, er det gode muligheter for å finne bilder fra nettopp din barndoms sommer på norgeibilder.no i tiden som kommer.

Tre sjøkart på Sørlandet i nye utgaver

Hovedseriekartene nr. 8, 9 og 10, som til sammen dekker farvannet fra Arendal til Lindesnes, er utgitt i nye utgaver. Kartet er oppdatert med nymålinger i Søgne og mange endrede lykter og sjømerker. Tidligere utgaver av kartene er nå ugyldige.

Vis alle nyheter
Del